sl_t2_ph2bf_espa_el copy
jamison

29 χρόνια Έμπνευσης και Γνώσης

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΑΣ

Η Medi Mark ιδρύθηκε το 1993 και είναι εξειδικευμένη εταιρία ερευνών αγοράς στον τομέα της Υγείας γενικότερα και του Φαρμάκου ειδικότερα.

Παρέχουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες στον τομέα του Marketing των Φαρμακευτικών Εταιριών, με βάση την έρευνα αγοράς.

Μέσα στα 29 χρόνια της παρουσίας μας στην αγορά έχουμε:

  • Διεξάγει έρευνες σε όλες τις θεραπευτικές κατηγορίες
  • Συνεργαστεί με όλες σχεδόν τις Φαρμακευτικές Εταιρίες
  • Συμβάλει στο επιτυχημένο λανσάρισμα πολλών φαρμάκων
  • Αξιολογήσει την επίδοση πολλών σκευασμάτων διαχρονικά

Η εξειδικευμένη και έμπειρη ομάδα στελεχών μας, παρέχει αξιόπιστη ερμηνεία των αποτελεσμάτων σε συνδυασμό με την σε βάθος γνώση της αγοράς.

Η εμπειρία μας είναι εγγύηση της επιτυχίας.

Γνωρίστε τις Medi Marketeers

alikifinal

Αλίκη Πιπιλίγκα

General Manager

Η Αλίκη είναι Φαρμακοποιός και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και μεταπτυχιακού τίτλου στη Διοίκηση με ειδίκευση στο Marketing, από το Durham University Business School. Ως φαρμακοποιός τρίτης γενιάς υποτίθεται ότι ακολουθούσε την οικογενειακή παράδοση και ξεκίνησε την καριέρα ως υπεύθυνος φαρμακείου. Σύντομα όμως μετακόμισε στο εργαστήριο του ΕΟΦ και στη συνέχεια στο Τμήμα Ποιοτικού Ελέγχου Φαρμακευτικής Εταιρείας στην Αγγλία. Τέλος, μετά τις μεταπτυχιακές της σπουδές, το διαρκώς εξεζητημένο πνεύμα της πρόκλησης την οδήγησε στην Έρευνα Αγοράς. Η IMS ήταν η πρώτη της δουλειά, ακολουθούμενη από τη Nielsen όπου ίδρυσε το Pharmaceutical Division, μέχρι το 1993 όταν ίδρυσε τη Medi – Mark. Στις αρχές της δεκαετίας του '90 η ανάγκη για προώθηση και η ανταλλαγή βέλτιστων πρακτικών στον τομέα του φαρμακευτικού μάρκετινγκ οδηγούν στη γέννηση του EEFaM. Η Αλίκη ήταν ιδρυτικό μέλος και πρώτη Πρόεδρος. Έκτοτε, μοιράζεται και συζητά τις βέλτιστες πρακτικές ως ομιλήτρια σε συνέδρια και εκπαιδευτικά σεμινάρια σχετικά με το φαρμακευτικό μάρκετινγκ. Επειδή η ζωή έχει να κάνει με τις νέες προκλήσεις, η Αλίκη επεκτάθηκε και σε άλλους τομείς Μάρκετινγκ και υπηρέτησε ως σύμβουλος μάρκετινγκ για την Ένωση Ελληνικών Τραπεζών και τη ΔΕΠΑ (Δημόσια Επιχείρηση Φυσικού Αερίου). Προσπαθεί πάντα να είναι η καλύτερη και ενημερωμένη. Παραφράζοντας τον C.S. Lewis, το μότο της είναι: «Ποτέ δεν είναι αργά να βάλεις έναν άλλο στόχο ή να ονειρευτείς ένα νέο όνειρο!»
nataliafinal

Ναταλία Εξουζίδου

Client Service Director

Η Ναταλία είναι Φαρμακοποιός και κάτοχος MBA από το Πανεπιστήμιο του Glamorgan. Ξεκίνησε την καριέρα της ως βοηθός φαρμακοποιού, αλλά γρήγορα συνειδητοποίησε ότι η Έρευνα Φαρμακευτικής Αγοράς την ενδιέφερε πολύ περισσότερο. Εντάχθηκε στη Medi-Mark το 1998 και έκτοτε είναι υπεύθυνη για πολυάριθμες ποσοτικές αλλά και ποιοτικές έρευνες σε όλους σχεδόν τους θεραπευτικούς τομείς. Η προσοχή της στη λεπτομέρεια, οι αναλυτικές της ικανότητες και οι ικανότητες διαχείρισης την οδήγησαν στη θέση της Διευθύντριας Εξυπηρέτησης Πελατών. Ως επικεφαλής της ομάδας, η Ναταλία ορίζει ευθύνες μεταξύ των μελών της ομάδας, θέτει το χρονοδιάγραμμα, παρακολουθεί την υλοποίηση και επίσης, συμμετέχει σε νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες για την υποστήριξη της ανάπτυξη της εταιρείας. Αν κάτι ξέρουν με βεβαιότητα οι συνάδελφοί της είναι ότι η Ναταλία είναι ΤΟ άτομο με το οποίο πρέπει να κάνει brainstorming και να ζητήσει βοήθεια. Δεν αντέχει να κάνει δεύτερες σκέψεις! Όταν δεν συμβαίνει αυτό, είναι σε θέση να φέρει τα πάντα ανάποδα μέχρι να γίνουν όλα στη θέση τους και να είναι ικανοποιητικά στο μέγιστο. Το μότο της Ναταλίας είναι «Ό,τι κάνεις, κάνε το σωστά» και έτσι, εμπνέει την ομάδα να παραμείνει πιστή στο μότο της εταιρείας «Εμείς ποτέ δεν συμβιβαζόμαστε με την ποιότητα».
elenifinal

Ελένη Πιπιλίγκα

Senior Research Executive

Η Ελένη έχει σπουδάσει Media & Επικοινωνία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και κάτοχος MSc in EU Politics από το LSE. Προερχόμενη από οικογένεια Φαρμακοποιών ήθελε να κάνει κάτι εντελώς διαφορετικό! Ωστόσο, ως φοιτήτρια, είχε το ένα πόδι στη Φαρμακευτική αφού από το 1999 εργαζόταν, με μερική απασχόληση στη Medi-Mark σε υποστηρικτικούς ρόλους (Ποιότητα και Κωδικοποίηση). Μετά τις σπουδές της, το επαναστατικό πνεύμα κυριάρχησε και η Ελένη δούλεψε για Τηλεπικοινωνίες και Πολιτική. Το 2011 εντάχθηκε στη Medi-Mark ως στέλεχος έρευνας πλήρους απασχόλησης. Είχε επιτέλους συνειδητοποιήσει ότι δεν χρειαζόταν να φύγει από το σπίτι για να κάνει τη διαφορά γιατί μπορούσε να κάνει τη διαφορά στο σπίτι. Λόγω των παλιών δεσμών της με τη Medi-Mark έχει περάσει από όλα τα στάδια έρευνας και μέχρι σήμερα προτιμά να ασχολείται η ίδια, τουλάχιστον σε κάποιο βαθμό, γιατί «της επιτρέπει να κατανοήσει καλύτερα την ουσία κάθε έργου». Οι συνάδελφοί της εκτιμούν την ικανότητά της να θυμάται τα περισσότερα φάρμακα σε οποιοδήποτε θεραπευτικό τομέα. Το moto της Ελένης είναι «Όλα είναι συνδεδεμένα, αλλά για να έχει νόημα, πρέπει να βρεις τις σωστές τελείες», ίσως αυτή είναι η ρίζα της δημιουργικότητάς της.
dimitrafinal

Δήμητρα Χαλιούλια

Marketing & Field Liaison

Η Δήμητρα είναι Μαθηματικός και κάτοχος MSc στη Στατιστική και Επιχειρησιακή Έρευνα από το Πανεπιστήμιο του Essex. Τα τελευταία 12 χρόνια, από τότε που εισήχθη στην Έρευνα Αγοράς, εφαρμόζει τις στατιστικές της δεξιότητες στην υπηρεσία της MR και χειρίζεται πολυάριθμα ποσοτικά έργα που δυσκολεύονται να ολοκληρωθούν. Το Φαρμακευτικό MR ήταν μια αποκάλυψη που συνέβη σχεδόν πριν από 6 χρόνια: συνειδητοποίησε ότι αυτός ο πολύ απαιτητικός τομέας ήταν ιδανικός για να εφαρμόσει τα ταλέντα της και να ικανοποιήσει το διερευνητικό μυαλό της. Η Δήμητρα εντάχθηκε στη Medi Mark το 2015 ως σύνδεσμος Marketing και Field, γεφυρώνοντας, ως εκ τούτου, τα δύο σημαντικά τμήματα της έρευνας με ανανεωτικό τρόπο· Δεδομένου ότι διαχειρίζεται επίσης τα δικά της έργα, γνωρίζει ακριβώς τι χρειάζεται ένας υπεύθυνος έργου από την εργασία πεδίου: Ακρίβεια, Χρόνος & σαφείς Προδιαγραφές. Η Δήμητρα, χειρίζεται τις περισσότερες διαδικτυακές έρευνες από το Α έως το Ω και έχει αποδειχθεί πολύτιμο πλεονέκτημα για την ομάδα φέρνοντας νέες ιδέες και δυνατότητες. Οι συνάδελφοί της εκτιμούν τη συγκρατημένη και ήρεμη στάση της ως εγγύηση ότι ο «νόμος του Μέρφι» δεν θα επιβεβαιωθεί. Το μότο της Δήμητρας είναι «Μείνετε ήρεμοι και βρείτε λύσεις». Έτσι, η νεότερη προσθήκη στην ομάδα έγινε αμέσως απαραίτητη.
sean-stratton

29 χρόνια Έμπνευσης και Γνώσης

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ

Στη Medi Mark δεν κάνουμε ποτέ συμβιβασμούς ως προς την ποιότητα. «Ακούμε» τις ανάγκες των πελατών μας και ο μοναδικός μας στόχος είναι να παρέχουμε απαντήσεις και ερμηνεία των αποτελεσμάτων με βάση αξιόπιστα δεδομένα από την έρευνα αγοράς. Η ποιότητα των αποτελεσμάτων διασφαλίζεται από τον συνεχή έλεγχο σε όλα τα στάδια της έρευνας.

Με τα χρόνια, έχουμε δημιουργήσει έναν δεσμό εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας και θεωρούμε τους εαυτούς μας ως «Συνεργάτες» και όχι απλά ως προμηθευτές  υπηρεσιών.

Η σε βάθος γνώση της αγοράς, μας ξεχωρίζει και μας προσδίδει τα ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα:

  • Ορθή μεθοδολογική προσέγγιση
  • Άρτιος σχεδιασμός ερωτηματολογίου
  • Ανάλυση και ερμηνεία των αποτελεσμάτων
  • Εμβάθυνση μέσα από εξειδικευμένες αναλύσεις

Επαγγελματισμός > Ευελιξία > Αξιοπιστία > Εμπιστοσύνη > Ακρίβεια > Εμπιστευτικότητα
Αφοσίωση > Συνέπεια > Εξειδίκευση